Politica de confidentialitate

DENISIGROUP.RO ESTE UN WEBSITE COORDONAT DE SC DE NISI STEEL GROUP SRL

Putem actualiza periodic prezenta Politica, pe masura ce activitatea si serviciile prestate pentru tine se extind sau se modifica, sau atunci cand noi suntem obligati sa raspundem noilor modificari legislative. Vom afisa cea mai actuala versiune pe www.denisigroup.ro. Orice modificare notabila sau in masura sa afecteze utilizarea site-ului de catre tine iti va fi comunicata aici si/sau utilizand datele de contact disponibile.

Site-ul www.denisigroup.ro utilizeaza fisiere de tip cookie. Mai multe informatii privind utilizarea cookie-urilor poti gasi accesand Politica de cookie-uri.

INFORMATII GENERALE DESPRE SC DE NISI STEEL GROUP SRL – CINE SUNTEM? 

Confidențialitatea datelor tale cu caracter personal este o preocupare importanta pentru SC DE NISI STEEL GROUP SRL , cu sediul pe Calea Moinesti 9bis, Bacau, CUI -RO 26295525, J04/1163/2009 , Romania, in calitate de operator de date cu caracter personal.

Acest document are rolul de a te informa in mod adecvat cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, in contextul utilizarii site-ului nostru www.denisigroup.ro

PERSOANELE VIZATE SI CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE DE SC DE NISI STEEL GROUP SRL

Daca esti utilizator al site-ului www.denisigroup.ro, SC DE NISI STEEL GROUP SRL prelucreaza datele tale cu caracter personal, cum ar fi nume si prenume, telefon si adresa de e-mail prin intermediul completarii formularului de contact. Oferindu-ne aceste informatii, noi le pastram in conditii de securitate si confidentialitate in baza noastra de date. Nu dezvaluim sau tranferam informatii catre terti. Daca nu completezi toate campurile, nu se finalizeaza inregistrarea in baza de date www.denisigroup.ro, iar datele generate se sterg in mod automat.

SC DE NISI STEEL GROUP SRL prelucreaza datele tale cu caracter personal prin intermediul formularului de angajare de pe pagina de cariere. Date cum ar fi: nume si prenume, nr. de telefon, adresa de e-mail, varsta, date colectate prin intermediul incarcarii unui CV – Noi le pastram in conditii de securitate si confidentialitate in baza noastra de date.

  • Informatii suplimentare prelucrate in contextul unui raport contractual cu noi sau comunicate in mod voluntar de catre dumneavoastra, cum ar fi: instructiuni acordate, plati efectuate, informatii privind orice chestiuni juridice, dispute, litigii sau alte actiuni in care sunteti implicat in orice calitate;
  • Detalii ale vizitelor dumneavoastra la birourile noastre, de catre noi la dumneavoastra sau orice alte detalii cu privire la modul in care interactionati cu noi;
  • Datele rezultate din navigarea dvs. pe pagina noastra de internet colectate prin intermediul cookie-urilor si a tehnologiilor similare, conform Politicii privind cookies.

 

TEMEIURILE JURIDICE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Orice operatiune de prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal va fi efectuata pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

  • Prelucrarea este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract/ factura  la care dumneavoastra sunteti parte;
  • Prelucrarea este necesara in vederea respectarii unei obligatii legale a prestatorului;
  • Prelucrarea este efectuata in temeiul consimtamantului dumneavoastra;
  • Prelucrarea este necesara in vederea protejarii intereselor dumneavoastra sau ale altei persoane fizice;
  • Prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime ale noastre sau ale unui tert (e.g. cand prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care este parte organizatia dumneavoastra);
  • In cazul categoriilor speciale de date, prelucrarea se va face daca, pe langa un temei juridic general de prelucrare a datelor, vor fi intrunite si una dintre urmatoarele conditii specifice de prelucrare:
    • A fost obtinut consimtamantul persoanei vizate;
    • Avem o obligatie legala de prelucrare a acestor categorii de date;

 

IN CE SCOPURI VA PRELUCRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Va putem folosi datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri („Scopuri Permise”):

  • pentru oferirea de servicii/produse specifice domeniului nostru de activitate;
  • pentru a face demersurile necesare in vederea incheierii unui contract;
  • pentru a-ti raspunde la intrebari si solicitari;
  • pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice;
  • in scop marketing, insa numai in situatia in care ti-ai dat consimtamantul in prealabil;
  • analizarea si imbunatatirea serviciilor si comunicarilor noastre catre dumneavoastra;
  • in orice scop aferent si/sau auxiliar oricarora dintre cele de mai sus, sau in orice alt scop pentru care datele dumneavoastra cu caracter personal ne-au fost furnizate, cu respectarea legislatiei aplicabile.

De asemenea, pe baza consimtamantului dumneavoastra, va putem transmite diverse comunicari prin canalele pe care le-ati aprobat pentru a va tine la curent cu privire la ultimele evolutii in domeniu, anunturi si alte informatii cu privire la serviciile, produsele, evenimentele si proiectele noastre sau alte evenimente promotionale.

 

DURATA PRELUCRARII DATELOR

SC DE NISI STEEL GROUP SRL prelucreaza datele tale cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare enumerate anterior.

Daca esti client, prelucram datele tale pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform politicilor interne ale SC DE NISI STEEL GROUP SRL, pe durata necesară indeplinirii obligatiilor legale ce revin SC DE NISI STEEL GROUP SRL

Daca esti utilizator al site-ului www.denisigroup.ro si iti exerciti dreptul de stergere a contactului de utilizator, prin comunicarea directa catre SC DE NISI STEEL GROUP SRL,  vom interpreta aceasta actiune ca optiune a ta de a se sterge datele aferente contului tau, mai putin acele date asociate cu o obligatie legala a noastra. Daca alegi sa iti stergi contul de utilizator, nu iti vom mai trimite e-mailuri si/sau mesaje tip sms cu diferite informari. Stergerea contului nu este un proces automat, necesitand o validare umana.

Daca iti retragi consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, SC DE NISI STEEL GROUP SRL va inceta prelucrarea datelor tale cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de SC DE NISI STEEL GROUP SRL pe baza consimtamantului exprimat de catre tine inainte de retragerea acestuia.

Daca esti persoana de contact a Partenerilor sau potentialilor Parteneri ai SC DE NISI STEEL GROUP SRL, datele tale cu caracter personal vor fi prelucrate pe durata necesara pentru incheierea / executarea contractului si ulterior potrivit politicilor interne si obligatiilor legale – de exemplu, cele privind arhivarea.

CUM DEZVALUIM INFORMATIILE TALE?

Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fara consimtamantul tau. Totusi, este posibil sa dezvaluim informatiile tale catre urmatoarele entitati:

  • Furnizori de servicii. Putem dezvalui informatiile tale altor companii care ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile care ne ajuta pentru facturare sau care trimit e-mailuri in numele nostru. Aceste entitati sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal. Aceste entitati au o capacitate limitata de a utiliza informatiile tale in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii;
  • Instante de judecata, parchete sau alte autoritati publice pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la un procedura legala obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezitie sau o hotarare judecatoreasca);
  • Altor parti cu consimtamantul sau la instructiunile tale. In afara dezvaluirilor descrise in prezenta Politica de confidentialitate, este posibil sa transmitem informatiile tertilor carora consimti sau soliciti sa efectuam o asemenea dezvaluire.

DREPTURIE TALE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru prelucrarea de date personale realizata de noi prin intermediul www.denisigroup.ro, ai dreptul sa soliciti accesul la datele tale cu caracter personal, sa le rectifici sau sa soliciti stergerea lor sau restrictionarea prelucrarii, ai dreptul sa te opui prelucrarii cu respectarea cerintelor legale aplicabile, respectiv ai dreptul la portabilitatea datelor tale cu caracter personal.

Cand ai ales sa ne oferi consimtamantul, ai dreptul să il retragi in orice moment, fara a afecta in vreun fel prelucrarile realizate de noi pe baza consimtamantului exprimat de tine inainte de a-l retrage.

Ai dreptul de a depune reclamatii sau plangeri la ANSPDCP – Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

 

CONTACTATI-NE

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal sau daca doriti sa va exercitati un drept,ne puteti contacta la numarul de telefon afisat pe pagina de contact a site-ului sau sa ne trimiteti un mesaj prin formularul de contact.